Just nu
 • No Picture
  Räckte inte för att i längden störa ett topplag av Dickens kaliber. Stryk med sju mål.
 • No Picture
  ParSport avslutade hockeytrean med att på lördagen utklassa jumbolaget Laitilan Jyske på bortaplan. Matchen i Letala slutade 0–18 (0–3, 0–3, 0–12). ParSport hade fullt lag med fyra kedjor och tre backpar. Sjutton, dvs alla utom en utespelare, kom med i
 • Jami Virtanen, Pargas IF.
  4-2 blev resultatet då PIF tog emot ett reservbetonat ÅIFK på lördagen.
 • No Picture
  Atlas gick sina egna vägar så fort kamratgänget jobbat sig i kapp. Femteplatsen dock fortfarande inom räckhåll för handbollsherrarna.

Senaste kommentarer

Följ oss på Facebook

FNB

Helsingfors 28.02.2015, 10:33

Utrikes

Mordet på oppositionspolitikern Boris Nemtsov kan få dramatiska följder i den ryska politiken, säger professor Markku Kangaspuro. Han säger att Nemtsov var en av symbolerna för den ryska oppositionen.

Kangaspuro tror inte att president Vladimir Putins regim direkt ligger bakom bloddådet eftersom oppositionen redan sedan tidigare är svag. Det finns gott om grupper i Ryssland som irriterat sig på Nemtsovs uttalanden om Ukraina, påpekar Kangaspuro.

– Där finns veteraner från kriget i Ukraina, nationalister och fascister av vilka en del återvänt (från Ukraina) och anser att både Putin och i synnerhet krigsmotståndarna är förrädare, säger Kangaspuro som jobbar på Alexander-institutet vid Helsingfors universitet.

– Putin kommer utan vidare att ha mer bekymmer än nytta av detta.

Kangaspuro säger att det vore viktigt för Putin att man får reda på de skyldiga så fort som möjligt. Men misstroendet mellan samhället och myndigheterna är så stort att olika konspirationsteorier kommer att leva vidare oberoende av utredningens trovärdighet, tror Kangaspuro. (FNB)

Bildtext:

Helsingfors 28.02.2015, 10:20

Utrikes

Mordet på den ryska oppositionspolitikern Boris Nemtsov är en grym gärning som måste fördömas, säger president Sauli Niinistö. Niinistö säger att fallet är väldigt tragiskt och om motivet är politiskt finns det anledning till oro.

Niinistö uttalade sig i Morgonettan i Yles TV1. (FNB)

Bildtext:

Helsingfors 28.02.2015, 10:17

Utrikes

President Niinistö till Yle: Mordet på Nemtsov är en grym gärning som måste fördömas. Om motivet är politiskt finns det anledning till oro. (FNB)

Bildtext:

Helsingfors 28.02.2015, 10:14

Utrikes

Statsminister Alexander Stubb (Saml) fördömer mordet på oppositionspolitikern Boris Nemtsov. Stubb skriver på mikrobloggen Twitter att det krävs en öppen utredning på mordet.

Samtidigt uttryckte Stubb sina kondoleanser till Nemtsovs familj. (FNB)

Bildtext:

Helsingfors 28.02.2015, 09:57

Inrikes

En man dog när han reparerade sin bil i Skutnäs i Jakobstad natten till lördagen. Mannen hade gått ut på gården för att reparera sin bil sent på fredagskvällen. På lördagsmorgonen hittades han död under bilden. Polisen misstänker inte brott. (FNB)

Bildtext:

Chicago 28.02.2015, 09:52

Sport

Ishockeyspelaren Kimmo Timonen har bytts bort från Philadelphia till Chicago. Den 39-årige Timonen vill krona sin 17-åriga NHL-karriär i de sista spelen och hoppas på seger i Stanley Cup.

– Min enda önskan är att vinna Stanley Cup, förklarar Timonen på NHL:s webbplats.

Hans nya arbetsgivare är ett av de bästa lagen i västra konferensen.

Timonen inledde sin NHL-karriär i Nashville 1998. I Philadelphia har han spelat sedan 2007, men under den pågående säsongen har han inte spelat ett enda spel. Orsaken är blodproppar i ben och lungor som upptäcktes i somras. (FNB)

Bildtext:

Helsingfors 28.02.2015, 09:37

Inrikes

En kvinna räddades ur en vak i Tölöviken i Helsingfors tidigt på lördagsmorgonen, uppger räddningsverket. Kvinnan som gått ner i isen hade själv lyckas ta sig upp på iskanten därifrån räddningspersonal.

Enligt räddningsverket skulle kvinnan inte nödvändigtvis ha kunnat sig i land själv eftersom hon var långt ifrån stranden.

Kvinnan måste hjälpas in i ambulansen, men enligt räddningsverket gick det ingen nöd på henne. (FNB)

Bildtext:

Pargas

Recensioner

Kimitön

Sök

Service är lokalt

Service är lokalt

Annonser

Jobben.fi