I Dragsfjärd kokas nu djävulssylt som aldrig förr -- egenodlad chili, paprika och tomat ger sting i smaken Diana Kinos kokar denna dag gröna tomater. Foto: Emilia Örnmark Emilia Örnmark Publicerad: 25.9.2020, 13:19 Diana Kinos står och skär tomater i den rätt så nyinredda köksstugan som ligger alldeles intill Söde Emilia Örnmark Reporter (Kimitoön) Ge respons åt redaktören Publicerad: 25.9.2020, 13:19 Dela artikeln
Ekenäsbon Kerstin Karlberg fyllde 70 år och blickar tillbaka på sitt liv: ”Jag var helt klart ett barn av kriget”7.7.2025, 7:00
Olavi och Jouni rensar aktivt bort lupiner i Billnäs – ”De försvinner inte genom att man väntar”7.7.2025, 6:00
De lämnade heta Frankrike för Kimitoöns svalka – ”Förhållandena blir mer och mer extrema”6.7.2025, 16:00
”Gemenskapen är det bästa” – andra dagen av Ruisrock är igång efter en succéartad start5.7.2025, 16:25
”Det finns inget som Ruisrock” – stämningen på topp då sommarens höjdpunkt inleddes i Åbo4.7.2025, 17:30
Carlos och Maria från stekheta Sevilla njuter av sommarsvala Åbo – ”Snart är vi tillbaka i helvetet”4.7.2025, 16:00