Frosseriet och matsvinnet har minskat på sjön – nu satsar rederierna på att ytterligare minska svinnet Riku Alho, köksmästare på Baltic Prinscess. Foto: J-O Edberg Jan-Ole Edberg Publicerad: 22.12.2018, 15:06 För kryssningsrederierna har de senaste veckorna varit livliga. Fartygen har fyllts med passagerare Jan-Ole Edberg Ge respons åt redaktören Publicerad: 22.12.2018, 15:06 Dela artikeln
Tomson studerade, bosatte sig och grundade firma i Ekenäs – så här ser han på Novias framtid21.8.2025, 12:00
Dödsolyckan i Nagu väcker frågor om kyrkans ansvar – enhetlig modell för krishantering saknas21.8.2025, 7:00
Han blir vd för Åboföretag med ny diagnostikmetod – som fått internationell uppmärksamhet 21.8.2025, 5:00
”Alla hav dör om vi väntar på politikerna”: Evenemanget som förenar miljövård och business är igen i Åbo20.8.2025, 20:14
Efter 35 år trivs Jari fortfarande i skolköket i Dalsbruk – ”Skolmaten ska vara en förebild för bra kostvanor”20.8.2025, 18:00